header1 amg gt verkleinert

MERCEDES-AMG SKLAPA PARTNERSTVO S TVRTKOM MICHELIN

amg michelin partnerlabel p rgb

Prelaženje granica, istraživanje novih teritorija, korak u nepoznato. Sve to iziskuje hrabrost i strast.
A strast je ono što pokreće tvrtke Mercedes-AMG i Michelin, inovatore u njihovom području djelovanja, da se odupru statičnosti i neprekidno slijede svoju viziju mobilnosti. Kako u pogledu izvanrednih sportskih automobila i vozila visokih performansi, tako i u pogledu guma.

AMG Driving Academy i Michelin

Istražite osobna ograničenja. Iskusite fascinantne performanse. Proživite svaki trenutak u cijelosti i maksimalno. Doživite svijet zajednice AMG Driving Academy. Radi se o izvanrednoj zajednici ljudi zaljubljenih u visoke performanse koji žive za individualnost, a povezuje ih ista strast i ljubav. AMG Driving Academy nudi ultimativna i jedinstvena iskustva na legendarnim trkaćim stazama, na spektakularnim cestama, po snijegu i po ledu, za upravljačem vozila Mercedes-AMG. Kad prihvatite neku ponudu akademije AMG Driving Academy, ne radi se samo o putovanju ili programu: postajte član najbrže obitelji na svijetu!

Kliknite ovdje ako želite saznati više o akademiji AMG Driving Academy.

MICHELIN | Mercedes-AMG GT Black Series

Mercedes-AMG i Michelin: stvaranje najbolje iskustva vožnje električnog automobila

Saznajte kako su MICHELIN i Mercedes-AMG zajedničkim snagama radili na tome da gume MICHELIN Pilot Sport EV.postanu savršene.
Više mjeseci suradnje stoji iza razvoja guma koje omogućuju iskorištavanje maksimalnog potencijala novog vozila Mercedes-AMG EQS, a koje donose potpuno novi osjećaj pri vožnji potpuno električnog automobila.

MICHELIN x Mercedes-AMG: building the best electric experience ⚡

Mercedes-AMG | Michelin

Neprekidna težnja ka vrhunskoj kvaliteti i savršenstvu ono je što je povezalo ova dva partnera.
Zajedno ostvarujemo našu viziju mobilnosti na cesti.

Michelin razvija posebno označene gume za Mercedes-AMG

Gume MICHELIN s oznakama MO1 - MO2 ili MO1-A gume su koje su inženjeri tvrtke Michelin posebno dizajnirali u bliskoj suradnji s tvrtkom Mercedes-AMG. Kad je u pitanju razvoj guma visoke učinkovitosti, inženjeri stručno odabiru najbolje tehnologije i marke ovisno o karakteristikama svakog pojedinog modela automobila, čime se jamče izvanredne performanse i visoka razina udobnosti pri vožnji kao i doista jedinstveno iskustvo same vožnje!

Saznajte više o posebno označenim gumama.

 

Saznajte koje su gume MICHELIN najbolje za vaš automobil Mercedes-AMG

marked tyre
map search desktop

Gume koje je odobrila tvrtke Mercedes-AMG i posebno namijenjene za vaše vozilo možete kupiti u specijaliziranim internetskim trgovinama i prodavaonicama guma

Traži po
Adresa, grad ili poštanski broj
Automobil
  • Automobil
  • Motocikl
Pronađi me
traži
Pet najvažnijih gradova u Hrvatskoj
Upotrebljavate nepodržani mrežni preglednik
Upotrebljavate preglednik koji ovo mrežno mjesto ne podržava. To znači da neke funkcionalnosti neće raditi kako je predviđeno. To može dovesti i do neobičnih pojava tijekom pregledavanja. Koristite ili ažurirajte/instalirajte jedan od sljedećih preglednika kako biste u potpunosti mogli iskoristiti prednosti ovog mrežnog mjesta