car edito 6 4 tip1 dealer help and advice
Pronađite distributere pneumatika u blizini u tren oka
Automobil
  • Automobil
Automobil
  • Automobil
Pronađi me

Pet najvažnijih gradova u Hrvatskoj

O distributerima pneumatika Michelin u Hrvatskoj

Servis pneumatika i vozila

Hrvatska je puna mogućnosti za testiranje vašeg vozila i uživanja u njegovom potencijalu. U tvrci Michelin znamo da su za odlična vozila, motocikle i skutere potrebni i odlični pneumatici, stoga naši ovlašteni distributeri imaju puna skladišta najnovijih proizvoda. Bilo da se vozite gradskim ulicama, uživate u terenskoj vožnji SUV vozilom, kroser motociklom izvan asfalta ili ste krenuli isprobati sportski automobil ili motocikl, naši ovlašteni distributeri pneumatika imaju za svakoga ponešto.

Ako niste sigurni koji je proizvodni program najbolji za vaše vozilo, jedan od naših ljubaznih prodavača rado će vam reći sve o različitim pneumaticima i objasniti kako svaka vrsta utječe na vaše vozilo i vožnju. No, prije kupnje, u obzir trebate uzeti nekoliko stvari, a to će vam olakšati postupak odabira.

Uzmite u obzir vremenske uvjete

Pri kupnji pneumatika, jedan od čimbenika koji trebate uzeti u obzir odnosi se vremenske uvjete s kojima ćete se suočavati. Mnoga područja u Hrvatskoj područja su vrućeg i suhog vremena, no ima i kišnih i hladnih dana, kada ceste postaju skliske. Ne zaboravite da je razina prianjanja kolnika najmanja kada je mokar, pa je mnogo veća mogućnost gubitka trakcije.

Pneumatike birajte prema vrsti terena

Još jedan čimbenik koji utječe na odabir pneumatika jest teren po kojemu ćete voziti. Za vožnju po cesti nije potrebna ista dubina gazećeg sloja ni robusnost koju pružaju univerzalni pneumatici ili „off-road” pneumatici. Vožnja s pravim pneumaticima može potencijalno smanjiti buku, doprinijeti ujednačenijem trošenju gazećeg sloja i spriječiti proklizavanje i blokiranje pneumatika. Da biste saznali više, porazgovarajte s jednim od naših ovlaštenih distributera.

Treba vam dodatna pomoć?

Upotrebljavate nepodržani mrežni preglednik
Upotrebljavate preglednik koji ovo mrežno mjesto ne podržava. To znači da neke funkcionalnosti neće raditi kako je predviđeno. To može dovesti i do neobičnih pojava tijekom pregledavanja. Koristite ili ažurirajte/instalirajte jedan od sljedećih preglednika kako biste u potpunosti mogli iskoristiti prednosti ovog mrežnog mjesta