Pronađite distributere pneumatika u blizini u tren oka

Pet najvažnijih gradova u Hrvatskoj

Ili

 

O distributerima pneumatika Michelin u Hrvatskoj

 

Servis pneumatika i vozila

Hrvatska je puna mogućnosti za testiranje vašeg vozila i uživanja u njegovom potencijalu. U tvrci Michelin znamo da su za odlična vozila, motocikle i skutere potrebni i odlični pneumatici, stoga naši ovlašteni distributeri imaju puna skladišta najnovijih proizvoda. Bilo da se vozite gradskim ulicama, uživate u terenskoj vožnji SUV vozilom, kroser motociklom izvan asfalta ili ste krenuli isprobati sportski automobil ili motocikl, naši ovlašteni distributeri pneumatika imaju za svakoga ponešto.

Ako niste sigurni koji je proizvodni program najbolji za vaše vozilo, jedan od naših ljubaznih prodavača rado će vam reći sve o različitim pneumaticima i objasniti kako svaka vrsta utječe na vaše vozilo i vožnju. No, prije kupnje, u obzir trebate uzeti nekoliko stvari, a to će vam olakšati postupak odabira.

Uzmite u obzir vremenske uvjete

Pri kupnji pneumatika, jedan od čimbenika koji trebate uzeti u obzir odnosi se vremenske uvjete s kojima ćete se suočavati. Mnoga područja u Hrvatskoj područja su vrućeg i suhog vremena, no ima i kišnih i hladnih dana, kada ceste postaju skliske. Ne zaboravite da je razina prianjanja kolnika najmanja kada je mokar, pa je mnogo veća mogućnost gubitka trakcije.

Pneumatike birajte prema vrsti terena

Još jedan čimbenik koji utječe na odabir pneumatika jest teren po kojemu ćete voziti. Za vožnju po cesti nije potrebna ista dubina gazećeg sloja ni robusnost koju pružaju univerzalni pneumatici ili „off-road” pneumatici. Vožnja s pravim pneumaticima može potencijalno smanjiti buku, doprinijeti ujednačenijem trošenju gazećeg sloja i spriječiti proklizavanje i blokiranje pneumatika. Da biste saznali više, porazgovarajte s jednim od naših ovlaštenih distributera.

Legenda

capture d écran 2018 05 29 à 16 45 01 copie

capture d écran 2018 05 29 à 16 45 01 copie

Najbliži prodavač

capture d écran 2018 05 29 à 16 45 01 copie

capture d écran 2018 05 29 à 16 45 01 copie

Odabrani distributer

 

Treba vam dodatna pomoć?