MICHELIN PILOT SPORT 4 S

  • Automobili

  • ljeto

    ljeto

POSTOJANO UZBUĐENJE NA CESTI.

MICHELIN Pilot Sport 4 S cestovni i povremeni trkaći pneumatik za izvanredno držanje, preciznost upravljanja i kontrolu, čak i pri visokoj brzini[1].

• MICHELIN-ov ljetni pneumatik i povremeni trkaći pneumatik ultra visokih performansi
• Visoke razine reaktivnosti i preciznosti upravljanja[1]
• Izvrsno držanje ceste i kontrola, čak i pri visokim brzinama[1]
• Izvanredno držanje na suhom i kočenje na mokroj podlozi[1]
• Hvaljen od strane proizvođača automobila kao što su Mercedes-AMG, Ferrari i Porsche

Maksimalne kombinirane performanse držanja na suhom, kočenja na mokrom i dugotrajnosti[1][2].

Posebno izveden za cestovnu uporabu i povremenu uporabu na trkaćim stazama, MICHELIN Pilot Sport 4 S pneumatik kombinira iz vanredne performanse upravljanja na suhom[1], kočenja na suhom i mokrom [1] i dugotrajnost [2]. Uživajte u najvišoj razini uzbuđenja vožnje s visokim performansama.

ps4s mclaren

Izvanredna preciznost upravljanja za ultra preciznu kontrolu i visoka razina reaktivnosti[1].

MICHELIN Pilot Sport 4 S ljetni pneumatik osigurava uzbudljivu vožnju visokih performansi. Ultra-reaktivna gazna površina povećava držanje ceste, pružajući vam izvanrednu vožnju s preciznom kontrolom i držanjem ceste. MICHELIN Dynamic Response tehnologija osigurava visoku razinu reaktivnosti pružajući precizno upravljanje sa stabilnosti na pravcu prilikom ulaska u zavoje, čak i pri visokim brzinama[1].

ps4s benfit2

Izvanredni držanje suhe ceste i performanse kočenja na mokrom[1] za preciznu kontrolu.

MICHELIN Multi-Compound tehnologija[3] vozačima nudi izvanredno držanje na suhom i mokrom prilikom ubrzavanja, kočenja i skretanja, čime se uvelike unaprjeđuju performanse vožnje i upravljanje na ljetnim cestama. Hibridna mješavina povećava držanje suhe ceste, dok funkcionalni elastomeri i silika osiguravaju izvanredno držanje na mokrom i performanse kočenja[1], te vam omogućuju da uživate u uzbudljivoj vožnji u suhim i mokrim uvjetima.

4w 240 tire michelin pilot sport 4 s en us product in context signature 16 slash 9

Premium izvedeni pneumatik tankog dizajna

Zato što je vaš automobil vaša strast, mora savršeno izgledati i imati savršene vozne karakteristike. Ovaj pneumatik je izveden s premium detaljima i stilskim tamnim baršunastim efektom na bočnoj stranici. Tu je također duboka zaštita naplatka, koja štiti od lakših oštećenja kotača, unaprjeđujući dizajn i ljepotu vašeg automobila, kao i njegovu funkcionalnost.

ps4s benefit4

Cijenjen od strane vodećih svjetskih proizvođača automobila.

MICHELIN Pilot Sport 4 S cestovni i povremeni trkaći pneumatik koristi se za opremanje svjetskih vodećih automobila visokih performansi, proizvedenih prema preciznim visokim standardima. Michelin je akreditiran od strane proizvođača automobila kao što su Mercedes-AMG, Ferrari i Porsche.

4w 240 tire michelin pilot sport 4 s en us product in use signature 16 slash 9

175 veličine dostupne za {{brand}} {{product}}

PRAVNE NAPOMENE

(1) - kočenje na suhom/mokrom i vrijeme kruga na suhoj stazi - Temeljem rezultata vanjskih ispitivanja koja je izvršila agencija TÜV SÜD, na zahtjev tvrtke Michelin, u lipnju 2019. godine s vozilom VW GOLF VII s pneumaticima dimenzija 235/35-19 96Y   usporedbom s konkurentnim pneumaticima CONTINENTAL SportContact 6, GOODYEAR Eagle F1 Supersport,  DUNLOP Sport Maxx RT 2, HANKOOK Ventus Evo3 i PIRELLI P Zero. N1 na kočenju na suhom, suvoditelj kod kočenja na mokrom i suvoditelj pri upravljanju na suhom (s CONTINENTAL SportContact 6)

(2) - dugotrajnost - Temeljem rezultata vanjskih ispitivanja koja je izvršila agencija DEKRA, na zahtjev tvrtke Michelin, u srpnju 2019. godine s vozilom Audi A3 s pneumaticima dimenzija 235/35-19 96Y usporedbom s konkurentnim pneumaticima CONTINENTAL SportContact 6, GOODYEAR Eagle F1 Supersport i HANKOOK Ventus Evo3; s vozilom Audi A4 u lipnju i srpnju 2016. s pneumaticima dimenzije 255/35-19 91Y XL s pneumatikom DUNLOP Sport Maxx RT 2; s vozilom Audi A3 u lipnju i srpnju 2017. s dimenzijom 235/35-19 91Y XL s pneumatikom PIRELLI P Zero. Test dugotrajnosti uključuje testnu vožnju od 10.000 km (D50) i interpoliranu dugotrajnost do dubine 1,6 mm (zakonom propisana minimalna dubina).

(3) - tehnologija višestruke mješavine - Za većinu dimenzija pneumatika MICHELIN Pilot Sport 4S.


Upotrebljavate nepodržani mrežni preglednik
Upotrebljavate preglednik koji ovo mrežno mjesto ne podržava. To znači da neke funkcionalnosti neće raditi kako je predviđeno. To može dovesti i do neobičnih pojava tijekom pregledavanja. Koristite ili ažurirajte/instalirajte jedan od sljedećih preglednika kako biste u potpunosti mogli iskoristiti prednosti ovog mrežnog mjesta