MICHELIN
PILOT ALPIN 5
 • Automobili
 • 3PMSF

  3PMSF

 • Blato i snijeg

  Blato i snijeg

 • zima

  zima

MICHELIN PILOT ALPIN 5 | TYRE REVIEWS
AutoBild_Testsieger MichelinAlpin5
MICHELIN PILOT ALPIN 5 | AMS AWARD
MICHELIN PILOT ALPIN 5 | AUTO BILD allrad
98 veličine dostupne

MICHELIN PILOT ALPIN 5

 • Automobili

 • 3PMSF

  3PMSF

 • Blato i snijeg

  Blato i snijeg

 • zima

  zima

Postojana kontrola na cesti tijekom zime.

MICHELIN Pilot Alpin 5 zimski pneumatik pruža visoku razinu kočenja i preciznosti vožnje za automobile visokih performansi u zimskim uvjetima[1].

• MICHELIN-ov zimski pneumatik visokih performansi pruža visoku razinu užitka u vožnji
• Izvrsna kontrola i preciznost vožnje na mokrim cestama i snježnim uvjetima[1] (3PMSF)[2]
• Smanjeni put kočenja za sigurnost na snijegom pokrivenim cestama[1]
• #1 za dugotrajnost[3] i smanjenu potrošnju goriva[1]
• Hvaljen od strane vodećim premium proizvođača automobila

Kontrola i preciznost vožnje na mokrim cestama i snijegu[1].

Pouzdajte se u vaš automobil visokih performansi s usmjerenom i simetričnom gaznom površinom koja optimizira držanje ceste i prianjanje u mokrim i snježnim uvjetima[1]. Dizajniran sa središnjim utorom kako bi pružio veću otpornost na aquaplaning i bolju kontrolu kočenja za sigurno uzbuđenje visokih performansi za sve vaše vožnje u zimskim uvjetima[1].

4w 323 tire michelin pilot alpin five en us features and benefits 2 signature 16 slash 9

Skraćeni put kočenja za sigurnu zimsku vožnju, bez obzira na uvjete[1].

Iskusite premium snagu kočenja na zimskim cestama s MICHELIN Pilot Alpin 5 pneumatikom. Skraćeni put kočenja tijekom vožnje po snijegu i teškim zimskim uvjetima[1]. Zadnja generacija mješavine gazne površine integrira novi funkcionalni polimer kako bi se performanse na mokrom i snijegu dignule na višu razinu, tako da možete uživati u cesti ispred vas bez obzira na zimske uvjete[1].

Auto Edito pilot alpin 5 benefits 2 control Tyres

#1 u dugotrajnosti[3] i smanjenoj potrošnji goriva[1].

Više kilometara uživanja u vožnji s MICHELIN Pilot Alpin 5 pneumatikom – najbolja dugotrajnost u usporedbi s njegovim glavnim konkurentima[3] i najniža potrošnja goriva[1], zahvaljujući posebnoj mješavini ispod gazne površine koja minimizira otpor kotrljanja.

Auto Picto pilot alpin 5 benefits 3 fuel consumption Tyres

Hvaljen od strane vodećih premium proizvođača automobila.

MICHELIN Pilot Alpin 5 zimski cestovni pneumatik koristi se za opremanje vodećih svjetskih vozila visokih performansi proizvođača, kao što su Audi, AMG, BMW, Mercedes i Porsche, koji zahtijevaju precizne visoke standarde, Osim što mora imati savršene performanse, vaš automobil mora i savršeno izgledati. MICHELIN Pilot Alpin 5 zimski cestovni pneumatik je izrađen s premium dodirnim, stiliziranim baršunastim tamnim efektom na bočnoj stranici.

Auto Picto ls3 benefit 3 suv prestige Tyres
MICHELIN PILOT ALPIN 5 Recenzije
Koristite li ovaj pneumatik?
Napišite svoje mišljenje

98 veličine dostupne za {{brand}} {{product}}

Odgovara vašem vozilu

MICHELIN PILOT ALPIN 5 205/60R16 96H XL ★

označavanje

Razred učinkovitosti za gorivo

C

Razred držanja ceste na mokrim podlogama

B

Razred vanjske buke kotrljanja

68 dB

Širina

205

Visina

60

Promjer

16

Nosivost

96

Brzina

H

Specifikacija

Homologiran za BMW MOTORSPORT (M135i M3 M5 M6 Serija 1M Z4M)

Specifikacija

3PMSF

PRAVNE NAPOMENE

(1) - vrijeme kruga, kočenje i prianjanje, potrošnja goriva - Na osnovi vanjskih testova koje je provela agencija TÜV SÜD, između siječnja 2018. i ožujka 2018., u kojima je pneumatik MICHELIN Pilot Alpin 5 uspoređen s prethodnom generacijom pneumatika MICHELIN Pilot Alpin 4, s dimenzijom 225/40 R18 92V XL, na modelu Volkswagen Golf VII 2.0 TDI: vrijeme kruga i testovi poprečnog držanja provedeni su na mokrom i snijegu, testovi aquaplaninga (u zavoju i uzdužno), kočenja na snijegu i ubrzavanje na snijegu provedeni s novim i 2 mm potrošenom gaznom površinom, mjerenja potrošnje goriva.

(2) - 3PMSF - MICHELIN Pilot Alpin 5 je odobren za uporabu na snijegu (s oznakom 3PMSF). Kako bi dobilo 3PMSF oznaku, pneumatici moraju jamčiti minimalnu razinu sigurnosti i mobilnosti na snijegu.

(3) - dugotrajnost - Temeljem vanjskih ispitivanja koja je proveo ispitni centar DEKRA, na zahtjev tvrtke Michelin, s vozilom VW Golf VII u ožujku i travnju 2018. na pneumaticima dimenzija 225/40R18 s modelom CONTINENTAL WinterContact TS850P, DUNLOP WinterSport5, GOODYEAR UltraGrip Performance Gen 1, PIRELLI Winter SottoZero3 i Nokian WRA4, te vanjskih ispitivanja koja je obavio ispitni centar DEKRA, na zahtjev tvrtke Michelin, s vozilom VW Passat u veljači i ožujku 2019. na pneumaticima dimenzija 235/45R18 92V XL za usporedbu guma MICHELIN Pilot Alpin 5 i MICHELIN Pilot Alpin 4 koje je izradio interno Michelin na gumama MICHELIN Pilot Alpin 5 za propis R117.


Upotrebljavate nepodržani mrežni preglednik
Upotrebljavate preglednik koji ovo mrežno mjesto ne podržava. To znači da neke funkcionalnosti neće raditi kako je predviđeno. To može dovesti i do neobičnih pojava tijekom pregledavanja. Koristite ili ažurirajte/instalirajte jedan od sljedećih preglednika kako biste u potpunosti mogli iskoristiti prednosti ovog mrežnog mjesta