MICHELIN CROSSCLIMATE SUV

  • SUV - 4X4

  • 3PMSF

    3PMSF

  • Blato i snijeg

    Blato i snijeg

  • svi

    svi

POSTOJANA SIGURNOST U SVIM VREMENSKIM UVJETIMA ZA SUV VOZILA.

SUV inačica najprodavanijeg univerzalnog pneumatika u Europi[7], MICHELIN CrossClimate SUV je dizajniran za postojanu sigurnost[5] i visoku kilometražu u svim vremenskim uvjetima[4].

• Univerzalni SUV cestovni i lagani terenski pneumatik visoke sigurnosti za sve vremenske uvjete
• Izvrsno držanje na suhoj i mokroj cesti[1][2]
• Certificiran za zimsku vožnju osiguravajući sigurnost i prianjanje na snijegu (3PMSF)[3]
• Vrlo visoka dugotrajnost[4] i dugotrajne performanse[5]
• Ojačana bočna stranica[6] za mobilnost na lakšem terenu izvan asfalta

Izvrsne performanse kočenja na suhom i mokrom za sigurnu i pouzdanu vožnju tijekom cijele godine[1][2].

Specijalni kruti blokovi podrezanih rubova optimiziraju držanje i kočenje na suhim cestama[1]. S druge strane inovativna mješavina koja poboljšava držanje unaprjeđuje fleksibilnost i držanje na mokrim podlogama, bez obzira na temperaturu[2]. Pruža vama i vašim putnicima bezbrižnost za sigurnu i udobnu vožnju po asfaltu i lakšim terenima.

benfit 1

Certificiran za prianjanje i sigurnost na snijegu (3PMSF)[3].

MICHELIN-ova gazna površina V oblika i 3-D samoblokirajuće ripne pružaju maksimalno prianjanje i kočenje na snijegu tijekom cijelog radnog vijeka pneumatika[5], tako da se osjećate samouvjereno tijekom zimske vožnje, po autocesti, planini ili lakšem terenu. Certificiran za uporabu na snijegu (3PMSF)[3].

cc suv benfit 2

Izvrsna dugotrajnost s visokom razinom sigurnosti tijekom cijelog radnog vijeka pneumatika[4][5].

MICHELIN-ova gazna površina visoke krutosti i specijalna mješavina silike povećavaju radni vijek pneumatika. Tehnološki napredne MICHELIN EverGrip tehnologije kombiniraju ripne pune dubine oblika kapljice vode za optimalnu sigurnost tijekom cijelog radnog vijeka pneumatika[5]. Osjetite razliku s MICHELIN CrossClimate SUV pneumatikom na cesti i lakšim terenima.

cc suv benfit 3

Pristupite svim područjima s mobilnosti na svim cestama i lakšim terenima.

SUV pneumatik za sve terene sa specifičnom arhitekturom koja kombinira zonu krutosti u ojačanoj bočnoj stranici i dvostruko kućište[6] kako bi se osigurala mobilnost na lakšim terenima.

cc suv new 2

10 veličine dostupne za {{brand}} {{product}}

PRAVNE NAPOMENE

(1) - performanse kočenja na suhom - Rezultati ispitivanja koja je provela proizvodna služba agencije TUV SUD 2016. godine, na zahtjev tvrtke Michelin, na pneumaticima dimenzija 235/60R18 usporedbom pneumatika MICHELIN CrossClimate SUV i MICHELIN Latitude Tour HP.

(2) - performanse kočenja na mokrom - Pneumatici MICHELIN CrossClimate SUV imaju oznaku „B” za držanje mokre ceste prema europskom sustavu označavanja.

(3) Pneumatici MICHELIN CrossClimate SUV odobreni su za upotrebu u zimskim uvjetima (imaju oznaku 3PMSF). Kako bi dobili 3PMSF oznaku, pneumatici moraju jamčiti minimalnu razinu sigurnosti i mobilnosti na snijegu.

(4) - dugotrajnost - Temeljem ispitivanja koje je na zahtjev tvrtke MICHELIN proveo ISPITNI CENTAR DEKRA 2016. godine na pneumaticima dimenzija 235/60 R18, usporedbom pneumatika MICHELIN CrossClimate SUV i MICHELIN Latitude Tour HP.

(5) - dugotrajne performanse - Za nove i potrošene pneumatike (potrošeni znači potrošeni na stroju do indikatora dubine gazne površine sukladno europskoj regulativi za indikator istrošenosti gazne površine ECE R30r03f) na dimenzijama275/45R20 110Y MICHELIN CrossClimate SUV, vrijednost je iznad vrijednosti propisane europskom regulativom R117 za držanje mokre ceste u uvjetima kategorija „snijeg” i „uobičajeni uvjeti”.

(6) - ojačana arhitektura - Na svim dimenzijama osim 215/55R18 99V, 215/65 R16 102V i 235/55 R17 103V.

(7) - MICHELIN CrossClimate+ najbolje prodavani univerzalni pneumatik u Europi -  Izvor = Panel Sell Out GFK anketa za univerzalne pneumatike za putnička vozila) – razdoblje: između kolovoza i srpnja 2018. Države: Francuska, Njemačka, UK, Italija, Španjolska


Upotrebljavate nepodržani mrežni preglednik
Upotrebljavate preglednik koji ovo mrežno mjesto ne podržava. To znači da neke funkcionalnosti neće raditi kako je predviđeno. To može dovesti i do neobičnih pojava tijekom pregledavanja. Koristite ili ažurirajte/instalirajte jedan od sljedećih preglednika kako biste u potpunosti mogli iskoristiti prednosti ovog mrežnog mjesta