Sigurna vožnja, siguran dobitak

1130x360

1Kupite 4 nova Michelin pneumatika, ljetna ili univerzalna, za vrijeme trajanja kampanje od jednog od distributera koji sudjeluju u promotivnoj ponudi i registrirajte se za primanje kupona!

 

 1. Proizvodi obuhvaćeni kampanjom su novi ljetni pneumatici marke Michelin i ljetni pneumatici CrossClimate za osobna, kombi i 4x4 vozila. 
 2. Nakon registracije sudionike kampanje obavijestit ćemo o njihovoj registraciji (primit će poruku s potvrdom) najkasnije 7 dana od registracije. Ako je registracija valjana, sudionik će primiti nagradu u istoj poruci e-pošte kojom potvrdimo valjanost njegove prijave.
 3. Ukupna vrijednost nagrada je 220.000 kuna s PDV-om. 
 4. Pravila kampanje dostupna su besplatno svim sudionicima na web-mjestu www.michelin.com.hr, gdje ujedno možete pronaći i informacije o Pravilima privatnosti i Zaštiti podataka. 
 5. Za pojedinosti o statusu registracije obratite nam se na adresu promo.michelin@ota.ro
 6. Kampanja se odnosi isključivo na dostupne zalihe.
 7. Kampanja vrijedi isključivo za one distributere iz mreže tvrtke Michelin koji u njoj sudjeluju. Popis distributera koji sudjeluju u kampanji dostupan je na web-mjestu www.michelin.com.hr
 8. Svaki sudionik može se registrirati samo jednom i osvojiti samo jednu nagradu, čak i ako kupi više od 4 nova Michelin ljetna pneumatika ili pneumatika Michelin CrossClimate. 
 9. Nagrade koje se mogu osvojiti tijekom kampanje: 600 kupona u vrijednosti od 200 kuna i 250 kupona u vrijednosti od 400 kuna. 
 10. Slike su isključivo informativne.
 11. Kampanja traje od 01. travnja do 31. svibnja. U tom se razdoblju moraju kupiti pneumatici.
 12. Registraciju je potrebno izvršiti najkasnije do  15. lipnja.
 13.  DOPUNOM - Trajanje i mjesto realizacije promotivne kampanje
Upotrebljavate nepodržani mrežni preglednik
Upotrebljavate preglednik koji ovo mrežno mjesto ne podržava. To znači da neke funkcionalnosti neće raditi kako je predviđeno. To može dovesti i do neobičnih pojava tijekom pregledavanja. Koristite ili ažurirajte/instalirajte jedan od sljedećih preglednika kako biste u potpunosti mogli iskoristiti prednosti ovog mrežnog mjesta