Sigurna vožnja, siguran dobitak

1130x360pxhr

Kupite 4 nova Michelin pneumatika, ljetna ili univerzalna, za vrijeme trajanja kampanje od jednog od distributera koji sudjeluju u promotivnoj ponudi i registrirajte se za primanje kupona!

 

 1. Proizvodi obuhvaćeni kampanjom su novi ljetni pneumatici marke Michelin i ljetni pneumatici CrossClimate za osobna, kombi i 4x4 vozila. 
 2. Nakon registracije sudionike kampanje obavijestit ćemo o njihovoj registraciji (primit će poruku s potvrdom) najkasnije 7 dana od registracije. Ako je registracija valjana, sudionik će primiti nagradu u istoj poruci e-pošte kojom potvrdimo valjanost njegove prijave.
 3. Ukupna vrijednost nagrada je 220.000 kuna s PDV-om. 
 4. Pravila kampanje dostupna su besplatno svim sudionicima na web-mjestu www.michelin.com.hr, gdje ujedno možete pronaći i informacije o Pravilima privatnosti i Zaštiti podataka. 
 5. Za pojedinosti o statusu registracije obratite nam se na adresu promo.michelin@ota.ro
 6. Kampanja se odnosi isključivo na dostupne zalihe.
 7. Kampanja vrijedi isključivo za one distributere iz mreže tvrtke Michelin koji u njoj sudjeluju. Popis distributera koji sudjeluju u kampanji dostupan je na web-mjestu www.michelin.com.hr
 8. Svaki sudionik može se registrirati samo jednom i osvojiti samo jednu nagradu, čak i ako kupi više od 4 nova Michelin ljetna pneumatika ili pneumatika Michelin CrossClimate. 
 9. Nagrade koje se mogu osvojiti tijekom kampanje: 600 kupona u vrijednosti od 200 kuna i 250 kupona u vrijednosti od 400 kuna. 
 10. Slike su isključivo informativne.
 11. Kampanja traje od 01. travnja do 15. svibnja. U tom se razdoblju moraju kupiti pneumatici.
 12. Registraciju je potrebno izvršiti najkasnije do  25. svibnja.
Upotrebljavate nepodržani mrežni preglednik
Upotrebljavate preglednik koji ovo mrežno mjesto ne podržava. To znači da neke funkcionalnosti neće raditi kako je predviđeno. To može dovesti i do neobičnih pojava tijekom pregledavanja. Koristite ili ažurirajte/instalirajte jedan od sljedećih preglednika kako biste u potpunosti mogli iskoristiti prednosti ovog mrežnog mjesta
IE
firefox 66+
chrome 72+
edge 17+
safari 12+
opera 58+