PNEUMATICIPNEUMATICI SAVJETSAVJET DISTRIBUTERIDISTRIBUTERI

Novosti i Press centar

PREMIJERA “MICHELIN CROSSCLIMATE” TV KAMPANJE - inovativna reklama za inovativni pneumatik

PREMIJERA “MICHELIN CROSSCLIMATE” TV KAMPANJE - inovativna reklama za inovativni pneumatik

1. ožujka 2016. – Michelin, jedan od najomiljenijih europskih brendova , započinje danas novu TV reklamnu kampanju koja predstavlja njegov inovativni pneumatik MICHELIN CrossClimate.

Michelin je uspješno spojio ljetne i zimske tehnologije u jednom pneumatiku koji osigurava sigurnost u svim vremenskim uvjetima. Novi, različiti i neočekivani, MICHELIN CrossClimate je jedini ljetni pneumatik koji je osmišljen uzimajući u obzir promjene vremenskih uvjeta.

Kako bi demonstrirao performanse ovog pneumatika, Michelin je smislio zabavnu i pamtljivu priču o brendu koja više podsjeća na kino film nego na reklamu.

Pratimo obitelj koja se našla na putu triju vremenskih Titana koji predstavljaju vrućinu, kišu i snijeg. Michelinko se suprotstavlja ovim prijetećim zločincima i obitelj je spašena jer s MICHELIN CrossClimateom vozači su opremljeni za sve neočekivane vremenske uvjete.

TBWA je osmislio originalnu kampanju koja se nastavlja na niz animiranih prezentacija u kojima se poznati ambasador brenda Bibendum – Michelinko – pojavljuje u animiranom svijetu.

Kampanja, koja želi povećati vidljivost brenda i svjesnost o postojanju ovog inovativnog pneumatika, počinje danas na izabranim TV i digitalnim kanalima te u tiskanim materijalima koji su od važnosti za ciljanu Michelinovu publiku.

KONTAKT ZA TISAK

Simona LUPICA

PR Manager

simona.lupica@michelin.com