MICHELIN CROSSCLIMATE+

  • Automobili

  • 3PMSF

    3PMSF

  • Blato i snijeg

    Blato i snijeg

  • svi

    svi

POSTOJANA SIGURNOST U SVIM VREMENSKIM UVJETIMA.

Najprodavaniji univerzalni pneumatik u Europi[7], MICHELIN CrossClimate + je dizajniran za izvrsnu postojanu sigurnost i vrlo visoku dugotrajnost u svim vremenskim uvjetima[1-3].

• Univerzalni cestovni pneumatik visoke sigurnosti za sve vremenske uvjete
• Izvrsno držanje na suhim i mokrim površinama[2][3]
• Certificiran za zimske uvjete osiguravajući sigurnost vožnje i prianjanje na snijegu (3PMSF)[4]
• Vrlo visoka dugotrajnost zahvaljujući dugotrajnim performansama[1] i kilometraži[5]

Izvrsne performanse kočenja na suhom i mokrom za sigurnu i samouvjerenu vožnju tijekom cijele godine.[2][3]

Specijalni kruti blokovi podrezanih rubova optimiziraju držanje i kočenje na suhim cestama. S druge strane inovativna mješavina koja poboljšava držanje unaprjeđuje fleksibilnost i držanje na mokrim podlogama, bez obzira na temperaturu. Pruža vam bezbrižnost za sigurnu i udobnu vožnju za vas i vaše putnike.

benfit1

Certificiran za prianjanje i sigurnost na snijegu.[4]

MICHELIN-ova gazna površina V oblika i 3-D samoblokirajuće ripne pružaju maksimalno prianjanje i kočenje na snijegu tijekom cijelog radnog vijeka pneumatika, tako da se osjećate samouvjereno tijekom zimske vožnje, po planini ili autocesti. Certificiran za uporabu na snijegu (3PMSF)[4].

4w 324 tire michelin crossclimate plus en us product in context signature 16 slash 9

Iznimno dug vijek trajanja (5)

Visoka krutost gazne površine povećava radni vijek pneumatika. MICHELIN CrossClimate + cestovni pneumatik za četiri sezone pruža +28% više kilometara, što u usporedbi s prosječnim konkurentom osigurava dodatnu godinu vožnje.[6]

benfit3

Visoka razina sigurnosti od prvog do posljednjeg kilometra (1)(3)

Tehnološki napredne MICHELIN EverGrip tehnologije kombiniraju ripne pune dubine oblika kapljice vode i specijalnu mješavinu silike kako bi se maksimalizirala sigurnost i dugotrajne performanse tijekom cijelog radnog vijeka pneumatika.[1][3] To je razlika koju donosi MICHELIN CrossClimate + pneumatik.

benfit4

25 veličine dostupne za {{brand}} {{product}}

PRAVNE NAPOMENE

(1) Za nove i potrošene pneumatike (potrošeni znači potrošeni na stroju do indikatora dubine gazne površine sukladno europskoj regulativi za indikator istrošenosti gazne površine ECE R30r03f) na dimenzijama 205/55 R16 91H MICHELIN CROSSCLIMATE+, vrijednost je iznad vrijednosti propisane europskom regulativom R117 za držanje mokre ceste u uvjetima kategorija „snijeg” i „uobičajeni uvjeti”.

(2) Pneumatici MICHELIN CrossClimate+ zauzeli su drugo mjesto u okviru poredbenog ispitivanja kočenja na suhom koje je izvršio časopis AutoBild na pneumaticima dimenzija 195/65 R15, a koje je objavljeno 27. rujna 2019.

(3) Pneumatici MICHELIN CrossClimate+ imaju oznaku „B” za držanje mokre ceste prema europskom sustavu označavanja.

(4) Pneumatici MICHELIN CrossClimate+ odobreni su za upotrebu po snijegu (imaju oznaku 3PMSF). Kako bi dobili 3PMSF oznaku, pneumatici moraju jamčiti minimalnu razinu sigurnosti i mobilnosti na snijegu

(5) Pneumatici MICHELIN CrossClimate+ zauzeli su prvo mjesto u okviru usporedbenog ispitivanja vijeka trajanja koje je izvršio časopis AutoBild na pneumaticima dimenzija 195/65 R15, a koje je objavljeno 27. rujna 2019.

(6) Pneumatici MICHELIN CrossClimate+ prelaze 17011 km više u odnosu na prosječne vrijednosti konkurenata temeljem usporedbenog ispitivanja koje je izvršio časopis AutoBild na pneumaticima dimenzija 195/65 R15, a koje je objavljeno 27. rujna 2018., uz prosječnu godišnje prijeđenu udaljenost od 13194 km (u km / vozilu), odnosno 1099 km mjesečno. Temeljem studije agencije Insee iz 2017. za Francusku (https://www.insee.fr/fr/statistiques/2045167)

(7) Izvor = Panel Sell Out GFK anketa za univerzalne pneumatike za putnička vozila) – razdoblje: od siječnja 2018. do prosinca 2018.


Upotrebljavate nepodržani mrežni preglednik
Upotrebljavate preglednik koji ovo mrežno mjesto ne podržava. To znači da neke funkcionalnosti neće raditi kako je predviđeno. To može dovesti i do neobičnih pojava tijekom pregledavanja. Koristite ili ažurirajte/instalirajte jedan od sljedećih preglednika kako biste u potpunosti mogli iskoristiti prednosti ovog mrežnog mjesta