MICHELIN
CROSSCLIMATE CAMPING
 • Kamperi
 • 3PMSF

  3PMSF

 • Blato i snijeg

  Blato i snijeg

 • svi

  svi

8 veličine dostupne

MICHELIN CROSSCLIMATE CAMPING

 • Kamperi

 • 3PMSF

  3PMSF

 • Blato i snijeg

  Blato i snijeg

 • svi

  svi

Za slobodno uživanja u vožnjama posvuda i u svim vremenskim uvjetima

Uživajte u svakodnevnim avanturama na cesti uz ekskluzivne gume MICHELIN CrossClimate Camping. Ove iznimno učinkovite gume posebno su izrađene za pružanje sigurnosti (1) (2) (3) na svim vrstama površina.

•  Univerzalne gume za cestovne i manje zahtjevne „off-road” uvjete za kampere iz tvrtke Michelin
• 3PMSF certifikat za sigurnu trakciju, kočenje i držanje ceste po snijegu(1)
• Zajamčena sigurnost uz izvrsno držanje cesta na mokrim površinama(2)
• Visoka učinkovitost pri kočenju na suhom(3)
• Pojačana karkasa za dulja razdoblja parkiranja s oznakom CP(6)

Za sigurne i sretne vožnje tijekom čitave godine

Uživajte u slobodi koju vam pruža otvorena cesta u svim godišnjim dobima uz univerzalne gume za kampere MICHELIN CrossClimate Camping. Posebno dizajnirane za izraženu sigurnost, ove gume s 3PMSF certifikatom jamče visoke razine trakcije zimi(1) i izvrsnu razinu kočenja na mokrim i suhim cestama(2)(3). Za zabavna obiteljska putovanja i vožnje ili avanture vikendom odaberite ove gume iznimno dugog vijeka trajanja(4).

benefit 1

MICHELIN CrossClimate Camping | FREE YOUR ROAD TRIPS EVERYWHERE, IN ALL WEATHER

Istražite sve destinacije, neovisno o terenu

Avantura vas čeka iza svakog ugla, odvažite se i krenite uz univerzalne gume MICHELIN CrossClimate Camping. S 3PMSF certifikatom, ove gume predviđene su za sigurno svladavanje svih cestovnih površina, izvrsno se ponašaju po snijegu(1) i zadržavaju jednako impresivnu trakciju na mokrim cestama(2), po blatu, travi i na šljunčanim podlogama(5). Ne dopustite vremenskim prilikama da diktiraju kad je vrijeme za zabavu, odaberite gume s kojima ćete biti spremni tijekom čitave godine.

benefit 2

Putujte udobno na duge trase: otporan dizajn za vožnju i za dulja razdoblja parkiranja

Posebno dizajnirane za postojani vijek trajanja profila gazećeg sloja, gume za kampere MICHELIN CrossClimate Camping imaju smjesu gume na gazećem sloju otpornu na abrazije koja je preuzeta iz tehnologije izrade kamionskih guma. S pojačanim bočnim stijenkama za veću otpornost na udarce i udarce o rubnik, robusna karkasa s oznakom CP posebno je dizajnirana za dugoročno parkiranje(6)

benefit 3
MICHELIN CROSSCLIMATE CAMPING Recenzije
Koristite li ovaj pneumatik?
Napišite svoje mišljenje

8 veličine dostupne za {{brand}} {{product}}

PRAVNE NAPOMENE

(1) – Performanse po snijegu – gume MICHELIN CrossClimate Camping odobrene su za upotrebu po snijegu i imaju oznaku 3PMSF (3 planinska vrha i snježna pahulja). 

(2) – Držanje mokre ceste – gume MICHELIN CrossClimate Camping dobile su oznaku A u razredu držanja mokre ceste prema europskom sustavu označavanja.  ​

(3) – Kočenje na suhom – rezultati interne studije provedene u Ladouxu, u veljači 2020. godine s vozilom Renault Master, usporedbom guma MICHELIN CrossClimate Camping dimenzija 225/75 R 16CP 118/116 R (41,67 m) i guma MICHELIN Agilis Camping dimenzija 225/75 R 16CP 116Q (42,68 m).

(4) – Dugi vijek trajanja – rezultati interne studije provedene u Narbonneu u ožujku 2020. s vozilom Renault Master, usporedbom guma MICHELIN CrossClimate Camping dimenzija 225/75R16CP 118/116 R (13,133 km) i guma MICHELIN Agilis Camping dimenzija 225/75R16CP 116Q (12 288km) ispitivanjem vijeka trajanja pri prosječnim uporabnim vrijednostima (D50) na 8.654 km, uz ekstrapoliranu vrijednost vijeka trajanja pri 1,6 mm.

(5) – Tehnologija trakcije – profil gazećeg sloja s V-utorima i velikim blokovima i širokim utorima.

(6) – Oznaka CP – ETRTO: norma za gume za laka komercijalna goriva, za kampere. ​

Upotrebljavate nepodržani mrežni preglednik
Upotrebljavate preglednik koji ovo mrežno mjesto ne podržava. To znači da neke funkcionalnosti neće raditi kako je predviđeno. To može dovesti i do neobičnih pojava tijekom pregledavanja. Koristite ili ažurirajte/instalirajte jedan od sljedećih preglednika kako biste u potpunosti mogli iskoristiti prednosti ovog mrežnog mjesta