PNEUMATICIPNEUMATICI SAVJETSAVJET DISTRIBUTERIDISTRIBUTERI

Novosti i Press centar

„Ocjene i osvrti“ pneumatika - Michelin olakšava donošenje odluke o kupnji pneumatika obogaćivanjem svoje web strance povratnim informacijama od kupaca

„Ocjene i osvrti“ pneumatika - Michelin olakšava donošenje odluke o kupnji pneumatika obogaćivanjem svoje web strance povratnim informacijama od kupaca

Tražite pravi pneumatik? Tko će vam bolje odgovoriti na vaša pitanja od zajednice korisnika Michelinovih pneumatika?

Počevši. rujnom Michelin obogaćuje svoju web stranicu http://www.michelin.com.hr integracijom on-line centra za recenziju pneumatika, kako bi olakšao donošenje odluke o kupnji pneumatika.

Dakle, od sada kupci imaju osobnog vodiča za kupnju pneumatika koji će im olakšati odabir novih pneumatika.
Za svaki Michelinov pneumatik potencijalni će kupci moći pronaći:

  • Ukupnu ocjenu
  • Vrednovanje različitih kriterija performansi
  • Komentare kupaca

Da bi uspjeli u tome, Michelin poziva kupce da ocijene svoje Michelinove pneumatike za osobne automobile prema sljedećim kriterijima: prianjanje i kočenje na suhom, prianjanje i kočenje na mokrom, dugotrajnost, potrošnja goriva, udobnost i razina buke te da opišu svoja iskustva s Michelinovim pneumaticima.

S novom temom za recenziju pneumatika Michelin je ponovo dosljedan svojoj strategiji MICHELIN Total Performance. „Ocjene i osvrti, ilustracija koliko cijenimo povratne informacije od naših kupaca, u skladu je s našom filozofijom prodaje performansi, a ne pneumatika“, objašnjava Remi Paupert, regionalni direktor marketinga za Michelin Središnja i Južna Europa. „Iako bi bilo lakše razlikovati jedan određeni aspekt performansi, mi u Michelinu razvijamo naše pneumatike na način koji istovremeno nudi maksimalne performansu više kriterija, bez negativnog utjecaja na bilo koju karakteristiku pneumatika koja je važna svim kupcima istovremeno: sigurnost u svim prilikama, dugotrajnost, i ušteda energije. To je ono što zovemo MICHELIN Total Performance”

S „Ocjenama i osvrtima“ na svojoj web stranici Michelin je još jednom odgovorio na potrebe kupaca za više informacija dostupnih na internetu i u pravo vrijeme. On-line recenzije omogućuju korisnicima brzi pristup informacijama koje im pomažu da donose informirane odluke brže i lakše nego ikada prije. Dostupnost jasnog i lako razumljivog sustava recenzije/ocjenjivanja postat će još važnija za kupce i izuzetno vrijedna za Michelin.

KONTAKT ZA TISAK

Simona LUPICA

PR Manager

simona.lupica@michelin.com