PNEUMATICIPNEUMATICI SAVJETSAVJET DISTRIBUTERIDISTRIBUTERI

Novosti i Press centar

Nova promidžbena akcija: Vozači „usmjerite se na putovanje, Michelin će se pobrinuti za sigurnost”

Nova promidžbena akcija: Vozači „usmjerite se na putovanje, Michelin će se pobrinuti za sigurnost”

Od 16. ožujka do 30. travnja Michelin vas poziva na jedinstvena iskustva vožnje nudeći posebne cijene

Michelin zna da potrošači od pneumatika očekuju izvrsne performanse na područjima kao što su sigurnost, dugi vijek trajanja i ušteda goriva, ali isto tako očekuju udobnost i užitak u vožnji. S tehnologijom MICHELIN Total Performance, strategijom utemeljenom na tehnološkoj i inovativnoj snazi tvrtke, Michelin jamči krajnjim korisnicima da neće morati birati između katkad kontradiktornih performansi pneumatika.

Od 16. ožujka Michelin pokreće mrežnu aktivaciju u skladu s obvezom MICHELIN Total Performance i poziva potrošače da sudjeluju u virtualnom „Putovanju” i iskuse sve prednosti pneumatika Michelin po pitanju sigurnosti, dugog vijeka trajanja i uštede goriva. Sudionici mogu igrati igru „Putovanje” na www.performanse.michelin.com.hr, osvojiti korisne nagrade svakoga tjedna i u konačnici veliku nagradu, vaučer za putovanje.

U stvarnom svijetu pneumatici Michelin vozačima omogućuju odlazak na putovanje i vožnju s povjerenjem, bez obzira na uvjete. Osim poboljšanih voznih performansi, od 16. ožujka do 20. travnja Michelin vozačima koji kupe automobilske pneumatike Michelin dimenzija 13’’ – 16’’ poklanja vaučer za gorivo u vrijednosti do 150 kn, a za pneumatike dimenzija 17’’ – 23’’ vaučer za gorivo do 300 kn.

Više informacija o uvjetima dostupne promidžbene akcije potražite na http://www.performanse.michelin.com.hr

Media Contact:
Irina Dragan, PR Manager Michelin Croatia
e-mail: irina.dragan@ro.michelin.com; Mobile: 0040.729.308.145
Web: http://www.michelin.com.hr

KONTAKT ZA TISAK

Simona LUPICA

PR Manager

simona.lupica@michelin.com