PNEUMATICIPNEUMATICI SAVJETSAVJET DISTRIBUTERIDISTRIBUTERI

KORISNIČKA SLUŽBA TVRTKE MICHELIN


Naši tehnološki napredni pneumatici osmišljeni su kako bi zadovoljili različite zahtjeve vozača današnjice. Stručnjaci tvrtke MICHELIN pri savjetovanju uzimaju u obzir vaš stil vožnje, model vozila te sezonske uvjete kako bi za Vas odabrali najbolji pneumatik.

KONTAKTIRAJTE NAS

E-pošta

24/7

Obavještavamo vas da se poruke koje razmjenjujete putem usluge Messenger, čavrljanja, e-poštom ili telefonom mogu snimati u svrhu poboljšanja kvalitete naše usluge. Snimke se zadržavaju 6 mjeseci. Michelin vaše osobne podatke upotrebljava isključivo za odgovaranje na vaša pitanja i zahtjeve. Imate pravo zatražiti kopiju, pristup, ispravak ili uložiti prigovor na sve osobne podatke koje spremamo o vama. Da biste to učinili, obratite nam se na adresu contact@tc.michelin.eu uz priloženi dokaz o identitetu.

NAŠA OBEĆANJA
SAVJETOVANJE ZA ODABIR PRAVIH PNEUMATIKA

Pneumatici marke MICHELIN proizvedeni su uporabom najnaprednije tehnologije, što nam omogućuje da zadovoljimo brojne različite stilove i navike i naših kupaca prilikom vožnje. Cijenimo kada se kupci interesiraju za našu tehnologiju, pa je neki od naših stručnjaka uvijek dostupan za razgovor kada kontaktiraju korisničku službu MICHELIN.

JEDNOSTAVNA KUPOVINA

Kada pronađete prave pneumatike, naši stručnjaci na mreži rado će vam pomoći da pronađete tri najbliža distributera kod kojih iste pneumatike možete kupiti i montirati!

POSTPRODAJNA PODRŠKA

MICHELIN je tu za vas, čak i nakon kupnje. Dostupni smo putem telefona, e-pošte i čavrljanja uživo kako bismo odgovorili na sva pitanja vezana uz pneumatike, ili jednostavno porazgovarali sa vama o gazećem sloju i držanju ceste! Slobodno se obratite našim stručnjacima.