PNEUMATICIPNEUMATICI SAVJETSAVJET DISTRIBUTERIDISTRIBUTERI

VODIČ ZA VOŽNJU

Ponuda Michelin zimskih pneumatika.

Michelin 15 velj 2012

Zimskih pneumatik

Zimski pneumatici za automobile

Sada ćete zapravo uživati u vožnji u zimskim uvjetima. Kako ekstremno zimsko vrijeme uzrokuje kaos na cestama širom Europe, sada je vrijeme osigurati da je vaše vozilo prikladno opremljeno za ove pretežite vremenske i cestovne uvjete. Pronađite pravi MICHELIN zimski pneumatik za vaš automobil. odaberite što je prikladno za vaše vozilo kako bi dobili najbolju preporučenu kombinaciju, ili pregledajte našu kompletnu ponudu zimskih pneumatika .
Napomena: U nekim zemljama zimski pneumatici su propisani zakonom.

MICHELIN Alpin zimski pneumatik.

Vozite se u potpunoj sigurnosti u svim vremenskim uvjetima. Konstruiran za gradske automobile, monovolumene i obiteljske automobile, MICHELIM Alpin je najekonomičniji (1) zimski pneumatik - pruža vam 35% više kilometraže od tržišnog prosjeka. MICHELIN-ova revolucionarna Helio mješavina (koja sadrži suncokretovo ulje) koristi se za bolje držanje na mokrim i zaleđenim cestama. Idealan za najzahtjevnije uvjete, Full Active Tread tehnologija poboljšava držanje, kočenje i stabilnost.

MICHELIN Pilot Alpin zimski pneumatik

MICHELIN Pilot Alpin je zimski pneumatik za sportske i modele visokih performansi. Ovaj zimski pneumatik je konstruiran i odobren za većinu snažnih vozila i sportskih automobila visokih performansi: Audi A3/A4/A6, BMW M3, M5 i M6, Mercedes C-Class, E-Class, AMG E-Class, SL, S-Class, CLS, SLR i Maybach, Porsche Boxster, 911 i Porsche Panamera. Također je dostupan u Zero Pressure izvedbi (runflat) za BMW modele serije 3.

Zimski pneumatici za 4x4 i SUV modele

MICHELIN Latitude Alpin zimski pneumatik

Ovaj pneumatik je 4x4 pneumatik za zimsku vožnju. Sigurniji za vožnju, te za čvrsto kočenje i držanje u hladnim, zimskim uvjetima, MICHELIN Latitude Alpin zimski pneumatik je konstruiran za uporabu na višenamjenskim i kompaktnim 4x4 vozilima. Za veću stabilnost i držanje, Stabiligrip tehnologija kombinira dvije vrste različitih šara za bolje držanje i veću stabilnost na snijegu.

MICHELIN Latitude Alpin HP zimski pneumatik

MICHELIN Latitude Alpin HP je SUV pneumatik za zimske uvjete. Konstruian za 4x4 vozila visokih performansi, MICHELIN latitude Alpin HP je odobren za Mercedes GL, ML i R klasu, i BMW X5 (u svojom Zero Pressure, ZP izvedbi).

Zimski pneumatici za kombije i kuće na kotačima

MICHELIN Agilis Alpin zimski pneumatik. Konstruiran za sva uslužna vozila i kombije.

MICHELIN Agilis Alpin pneumatik osigurava visoku razinu performansi za profesionalne korisnike u svim zimskim uvjetima. Pneumatik hvata snijeg kao kandža i nudi veću stabilnost zahvaljujući Stabiloigrip tehnologiji.

(1)Uzimajući u obzir radni vijek i energetsku efikasnost.

PRONAĐITE ODG. MICHELIN PNEUMATIKE

Preporuku za pneumatike dobivate unosom detalja o vozilu ili veličini pneumatika i vaših potreba.

Članci koje ste vi nedavno pregledali

Još nema nedavno pregledanih članaka

  • AUTOMOBIL
  • SUV - 4X4
  • KOMBI - KUĆA NA KOTAČIMA
Loader