PNEUMATICIPNEUMATICI SAVJETSAVJET DISTRIBUTERIDISTRIBUTERI

Vodič za kupnju

Pneumatici za sve vremenske uvjete

michelin 18 stu 2015

Zamislite revolucionarne ljetne pneumatike koji se sigurno mogu koristiti čitave zime. E, pa to vrijeme je stiglo.

Budite spremni za sve vremenske uvjete. S jednim kompletom pneumatika tijekom čitave godine. Pneumatici za sve vremenske uvjete MICHELIN CrossClimate kombinacija su najboljih tehnologija za ljetne i zimske pneumatike. Zahvaljujući inteligentnoj upotrebi sastojaka, jedinstvenom gazećem profilu s V-utorima i višim lamelama visokih performansi. A kao što njihov naziv implicira, radi se o ljetnim pneumaticima koji osiguravaju jednako impresivne performanse u svim vremenskim uvjetima. To su i prvi ljetni pneumatici s certifikatom za zimu i toliko dobrim performansama zimi da su dobile oznaku s tri pahulje i planinskim vrhom.

Pneumatici za sve vremenske uvjete MICHELIN CrossClimate donose sve prednosti ljetnih Michelin pneumatika po pitanju sigurnosti i dugom vijeku trajanja, a posjeduju i sve glavne karakteristike zimskih Michelin pneumatika po pitanju trakcije i kočenja u zimskim uvjetima.

Nova kategorija pneumatika
Pneumatici za sve vremenske uvjete su nova kategorija pneumatika s impresivnim kočenjem na mokrom, na suhom, dugim vijekom trajanja i manjom potrošnjom goriva. To znači da su po pitanju trakcije i kočenja pneumatici za sve vremenske uvjete usporedivi s najboljim zimskim pneumaticima. U istoj su klasi i kao ljetni pneumatici s najboljim niskim otporom kotrljanja.

Na pneumatike za sve vremenske uvjete možete se prebaciti u bilo kojem trenutku tijekom godine
Glavni razlozi za zamjenu su sljedeći:

  • Želite koristiti isti komplet pneumatika tijekom čitave godine.
  • Vozite po područjima gdje temperature zimi rijetko padaju ispod -5 C (ako padaju ispod te vrijednosti, trebali biste nabaviti zimske pneumatike).
  • Niste u mogućnosti skladištiti i montirati drugi komplet zimskih/ljetnih pneumatika.


Univerzalni pneumatici u odnosu na pneumatike za sve vremenske uvjete
Univerzalni pneumatici prihvatljivi su za korištenje zimi. Međutim, oni nisu isti kao pneumatici za sve vremenske uvjete. Pa koja je onda razlika između pneumatika za sve vremenske uvjete MICHELIN CrossClimate i univerzalnih pneumatika?

Članci koje ste vi nedavno pregledali

Još nema nedavno pregledanih članaka

  • AUTOMOBIL
  • SUV - 4X4
  • KOMBI - KUĆA NA KOTAČIMA
Loader