background reglementation

Koji su zimski pneumatici najbolji po pitanju sigurnosti?

Auto Piktogram Bibendum Hiver Savjeti

Sve što valja znati o vožnji zimi.

Vožnja u zimskim uvjetima bitno je drukčija od ostalih doba godine: temperature padaju, u svakom trenutku postoji rizik od kiše, snijega ili crnog leda.

Ovisno o vašim vozačkim navikama, možda će vam trebati posebna oprema, poput zimskih pneumatika, kako biste ostali sigurni na cesti - posebice ako ne želite da vas vremenski uvjeti iznenade u gorskim predjelima.

Želite na auto montirati homoligirane zimske pneumatike, ali ne znate koji je pravi pritisak? Ili kada se prebaciti na zimske pneumatike? Ili koliko zimskih pneumatika staviti na vozilo? Pročitajte naše glavne savjete za sigurnu vožnju zimi, te ostale informacije, poput regulativa o zimskim pneumaticima u Hrvatskoj i izvan nje.

Drugi Članci koji bi vas mogli zanimati

Upotrebljavate nepodržani mrežni preglednik
Upotrebljavate preglednik koji ovo mrežno mjesto ne podržava. To znači da neke funkcionalnosti neće raditi kako je predviđeno. To može dovesti i do neobičnih pojava tijekom pregledavanja. Koristite ili ažurirajte/instalirajte jedan od sljedećih preglednika kako biste u potpunosti mogli iskoristiti prednosti ovog mrežnog mjesta